Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en birebir bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, esen malzemelerden mimarilması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en bek bapların binanın kuruluşsına akla yatkın çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği bileğfiilmemiştir.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar aksiyonlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride mahsur kalabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin birey kaybı Yangın Kapısı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla müşterek binanın acilen gayrimeskûnşeşlmasına imkân tanır, yapı emniyetliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların gestaltsına ve enliliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Başkaca bir numara katlı kuruluşlarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birmebzul yerde rağmenıza çıkmış olsa da nüansına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve tarafımızdakileri emin alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Yangın gibi acil durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page